• Európsky deň jazykov 2024

          • Pedagogická fakulta Trnavskej univerzity v spolupráci s Mestom Trnava a ďalšími participantmi zorganizovali dňa 26. 9. 2024 Európsky deň jazykov, ktorý sme navštívili s našimi siedmakmi a ôsmakmi na Hlavnej ulici a Trojičnom námestí v Trnave.

          • Trnavská brána 2024

          • Dňa 17.8. sa v Trnave uskutočnil medzinárodný folklórny festival Trnavská brána 2024, na ktorom vystúpil aj Oliver Kralovič z našej školy ako čestný hosť. Za svoje vystúpenie si vyslúžil obrovský potlesk a uznanie, že mu právom patria 1.miesta z viacerých speváckych súťaží. 

            Ďakujeme za krásnu reprezentáciu.

            Dospievania :)

          • Poďakovanie

          • Školské budovy sú miestom, kde žiaci trávia významnú časť svojho života, preto je mimoriadne dôležité, aby bolo čo najzdravšie a vizuálne podnetné. S touto výzvou narábame viacerými spôsobmi a jedným z nich je zvyšovanie množstva zelene v interiéri školy. Zeleň všeobecne znižuje stres a zlepšuje širšie vnímanie žiakov.

            Novinkou na našich chodbách je zelený záhon, ktorý takto obohatí školské prostredie. 

            Radi by sme sa poďakovali firme Tvorsad za opakovanú veľkorysú podporu a realizáciu v prostredí našej školy a firme slovensketrvalky.sk za ručne maľovaný záhonový box, ktorý dostala škola do daru. 

             

          • Oznam zo školskej jedálne

          • Vážení rodičia, 

            pre prihlasovanie do aplikácie strava.sk prosím použite číslo jedálne 61248 a následne vyplňte prihlasovacie meno v tvare priezvisko.meno (všetko malými písmenami a bez diakritiky). Heslo je trojčíslie, ktoré máte od triednych učiteľov. 

            Prihlasovanie pre viac detí (súrodenci) sa realizuje pomocou osobného účtu.

          • Nová aplikácia na stravovanie v ŠJ - www.strava.sk

          • Vážení rodičia,

            od tohto školského roka bude školská jedáleň používať aplikáciu strava.sk z dôvodu skvalitnenia poskytovaných služieb. V priebehu zajtrajšieho dňa žiaci dostanú od svojich triednych učiteľov prihlasovacie meno a heslo, cez ktoré sa budú môcť prihlásiť do aplikácie strava.sk, preto je potrebné si danú aplikáciu stiahnuť do mobilu, tabletu alebo PC.

            strava.sk Vám dovoľuje:

            - objednávať a odhlasovať stravu kedykoľvek a kdekoľvek

            - zobraziť aktuálne informácie o stave konta

            - získať okamžitý prehľad o platbách

            - prezerať prehľady o vydanej strave

            - zistiť históriu objednávok

            - komunikovať so školskou jedálňou

             

            Ďakujeme za trpezlivosť a veríme, že zmena pomôže skvalitniť stravovanie v našej škole.